«ΔΙΟΠΑΝΕΙΑ 2024» 21-22 ΚΑΙ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

diopa 970x250

ΑΣΟΕΕ: Κατηγορούμενος για τοκογλυφία και παιδεραστία ο καθηγητής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

ΑΣΟΕΕ: Κατηγορούμενος για τοκογλυφία και παιδεραστία ο καθηγητής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Ο καθηγητής είναι κατηγορούμενος από την περίοδο 2018-2019 για υπόθεση απάτης, όπου φαίνεται να παραπλανούσε πολλά άτομα με το «τρικ της πυραμίδας».

Δηλαδή, για μια επικερδή επένδυση, αρχικά εισέπραττε μεγάλα χρηματικά ποσά, επέδιδε κάποιους τόκους και παρακρατούσε τα ποσά. Για το αδίκημα αυτό είναι κατηγορούμενος το 2022.

Όμως από καταθέσεις τριών καθηγητών προκύπτουν νέα στοιχεία, καθώς ο ένας από αυτούς ανέφερε ότι όταν επισκέφθηκε τα γραφεία του ομίλου που είχε δημιουργήσει ο καθηγητής στη Ρουμανία διαπίστωσε ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικους.

Σχετικές αναφορές υπήρξαν και στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι όλο αυτό το πλέγμα των ερευνών συνδέεται με τη σημερινή επίθεση που δέχτηκε ενώ έκανε μάθημα.

Έμεινε στη θέση του μέχρι σήμερα γιατί δεν είχε τελεσιδικήσει καμία από τις δικαστικές έρευνες, ενώ κατείχε στο παρελθόν θέσεις κρατικές, σε επιτροπές και σε συμβούλια.

O αναπληρωτής καθηγητής χρηματοοικονομικής φέρεται να επιμένει μιλώντας στους αστυνομικούς ότι η επίθεση που δέχτηκε λίγο μετά τις 15:30 εντός της ΑΣΟΕΕ δεν έγινε για άγνωστο λόγο.

Ο καθηγητής μετά τον ξυλοδαρμό πήγε στον «Ευαγγελισμό». Έχει μώλωπες στο κεφάλι δεν φαίνεται να έχει υποστεί κάτι σοβαρό, όμως θα τον υποβάλουν σε αξονική τομογραφία. Μετά θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ για κατάθεση.

Όπως έγινε γνωστό, δέχθηκε χτυπήματα μπροστά στα μάτια των φοιτητών. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδα περίπου 10 ατόμων εισέβαλε στο αμφιθέατρο και χτύπησε άγρια τον καθηγητή. Σύμφωνα με αναρτήσεις στα social media, οι κουκουλοφόροι χτύπησαν και φοιτητές που προσπάθησαν να προστατεύσουν τον καθηγητή.

dnews

επιστροφή στην κορυφή

ΕΛΛΑΔΑ

ESTIA TV

Links

ΚΑΝΑΛΙ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ