«Το έργο των Ηρώων» στο Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού Αμβούργου

«Το έργο των Ηρώων» στο Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού Αμβούργου

Το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας Αμβούργου – Harburg, η εκπαιδευτικός του Σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, σας καλούν στην εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της Επαναστάσεως του 1821 το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 και ώρα 17.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.

Στην εκδήλωση είναι καλεσμένος και θα μιλήσει ο κύριος Νίκος Λυγερός με θέμα:

«Το έργο των Ηρώων»

Ο Νίκος Λυγερός είναι ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (189 στην κλίμακα Standford-Binet) και έναν από τους 50 εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο. Γεννήθηκε στον Βόλο και είναι Στρατηγικός Αναλυτής και Σύμβουλος, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Λυών, επισκέπτης καθηγητής στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου διδάσκει Θεωρία Παιγνίων και Νευροεπιστήμες, στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης όπου διδάσκει Θεωρία Ομάδων και Σημασιολογία, ειδικός Σύμβουλος στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, στην Αστυνομική Ακαδημία, στη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας και στη Σχολή Στρατολογικού, είναι Μαθηματικός, συγγραφέας, ποιητής, ζωγράφος, σκηνοθέτης, ασχολείται με τη μουσική, την κοινωνιολογία, την οικονομία, την αρχαιολογία, το μάνατζμεντ, τη στρατηγική και τη γεωπολιτική. Διδάσκει επίσης Σκηνοθεσία, Στρατηγική και Φιλοσοφία του Θεάτρου και είναι επιστημονικός Σύμβουλος του Υπουργείου Παιδείας και καθηγητής «προικισμένων» παιδιών και δημιουργός τεστ ευφυίας.

Η παρουσία του και η συμμετοχή του στην εκδήλωση τιμάει ιδιαίτερα το Τ.Ε.Γ. Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού Harburg, τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες, αλλά και όλο τον Ελληνισμό του Αμβούργου.

Παρακαλούμε να μας τιμήσετε κι εσείς με την παρουσία σας και την συμμετοχή σας.

ΠΗΓΗ

επιστροφή στην κορυφή

ΚΑΝΑΛΙ

ESTIA TV

Links

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ