«ΔΙΟΠΑΝΕΙΑ 2024» 21-22 ΚΑΙ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

diopa 970x250

Νέα στοιχεία για την Ουχάν - Τι συνέβη τελικά με τον κοροναϊό

Νέα στοιχεία για την Ουχάν - Τι συνέβη τελικά με τον κοροναϊό

Σύμφωνα με έκθεση του CNN, τον Νοέμβριο του 2019 αρκετοί εργαζόμενοι ερευνητές στο συγκεκριμένο Ινστιτούτο νόσησαν και χρειάστηκε να νοσηλευτούν. Σημειώνεται πως η Κίνα ανέφερε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ότι ο πρώτος ασθενής με συμπτώματα Covid καταγράφηκε στην Ουχάν στις 8 Δεκεμβρίου 2019.

Οι νέες πληροφορίες σχετικά με τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων τους μπορεί να πυροδοτήσει νέες συζητήσεις σχετικά με την προέλευση της πανδημίας.

Παρά τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων, οι συντάκτες της έκθεσης δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα ότι πρόκειται για κοροναϊό, παρά το γεγονός ότι μιλάμε για ασθένεια σε κινεζικό έδαφος.

Η επικεφαλής των Υπηρεσιών Πληροφοριών, Αβρίλ Χέινς, είπε τον περασμένο μήνα ότι «οι μυστικές υπηρεσίες δεν γνωρίζουν πού, πότε ή πώς μεταδόθηκε αρχικά η Covid-19» και η εκτίμηση αυτή δεν έχει αλλάξει, αναφέρουν οι πηγές της Wall Street Journal που μίλησαν για την έκθεση.

Ο Γιουάν Ζίμινγκ στην κρατική εφημερίδα Global Times, σχολιάζοντας την έκθεση δηλώνει πως οι ισχυρισμοί αυτοί είναι αβάσιμοι και πως το εργαστήριο δεν γνώριζε αυτή την κατάσταση.

επιστροφή στην κορυφή

ΕΛΛΑΔΑ

ESTIA TV

Links

ΚΑΝΑΛΙ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ