Εκφοβισμός και απειλές για την αποκάλυψη με τα πνιγμένα ελικόπτερα στο Στεφανοβίκειο

Εκφοβισμός και απειλές για την αποκάλυψη με τα πνιγμένα ελικόπτερα στο Στεφανοβίκειο

Μετά την αποκάλυψη ότι πλημμύρισε η βάση ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο, άρχισαν να το εκκενώνουν από ελικόπτερα και πυρομαχικά, ωαστόσο, δεν κατάφεραν να απομακρύνουν ακριβά ανταλλακτικά και ηλεκτρονικά μέσα για τα Απάτσι και τα Kiowa.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν ελικόπτερα που ήταν στο στάδιο της επισκευής αφέθηκαν μέσα στα υπόστεγα.

Η στρατιωτική ηγεσία αντί να απαντήσει με υπευθυνότητα και απολογητικά γιατί η Άμυνα της χώρας έφτασε σε σημείο να… πνιγεί και γιατί καταστράφηκε δημόσια περιουσία, έχει εξαπολύσει μια επιχείρηση εκφοβισμού και απειλών απέναντι στο σύνολο του στρατιωτικού προσωπικού της Βάσης το οποίο ενοχοποιεί ως υπεύθυνο για την διαρροή των φωτογραφιών στα ΜΜΕ.

Έτσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες πιθανότατα θα ξεκινήσει ΕΔΕ για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που διέρρευσαν από το Στεφανοβίκειο. Επιτελείς στο Πεντάγωνο θέλουν να βλέπουν πίσω από την διαρροή του βιντεοληπτικού υλικού μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το ΓΕΣ έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες με τα ελικόπτερα μέσα στην Βάση, στις οποίες η μόνη διαφορά με τις άλλες που διέρρευσαν ήταν ότι δεν εμφάνιζαν τα ελικόπτερα βυθισμένα στο νερό. Όταν δηλαδή τα ελικόπτερα εμφανίζονται εκτός νερού δεν αποτελεί κρατικό μυστικό, αλλά όταν εμφανίζονται μέσα στο νερό περιέργως γίνεται θέμα ασφάλειας. Ο μοναδικός που απείλησε την ασφάλεια της χώρας δεν ήταν αυτοί που αποκάλυψαν την κατάντια και λόγω της δημοσιοποίησης έσωσαν τα ελικόπτερα, αλλά ο κ. Φλώρος και η υπόλοιπη ηγεσία που τα άφησαν να βυθιστούν.

Το μόνο που ενδιαφέρει την στρατιωτική ηγεσία είναι πώς αποκαλύφθηκε η εγκληματική αμέλεια και η ανεπάρκειά της, και όχι το ίδιο το έγκλημα.

αναδημοσίευση απόhttps://www.newsbreak.gr/parapolitika/506314/ekfovismos-kai-apeiles-gia-tin-apokalypsi-me-ta-pnigmena-elikoptera-sto-stefanovikeio/

επιστροφή στην κορυφή

ΚΑΝΑΛΙ

ESTIA TV

Links

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ