«ΔΙΟΠΑΝΕΙΑ 2024» 21-22 ΚΑΙ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

diopa 970x250

Έτοιμη η Ελλάδα για το άνοιγμα του Τουρισμού

Έτοιμη η Ελλάδα για το άνοιγμα του Τουρισμού

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας, προκειμένου να ανταποκριθεί στη φετινή σεζόν, με φόντο και πάλι την πανδημία.

Το στοίχημα της φετινής χρονιάς, δεν είναι να έχουμε τουρίστες κλεισμένους στα ξενοδοχεία, αλλά τουρίστες να κινούνται και εκτός αυτών, προκειμένου να λειτουργήσουν οι τοπικές οικονομίες. Έτσι, αναδεικνύεται η σημασία του ελληνικού τουρισμού και το αποτύπωμα αυτού, στην ελληνική οικονομία.

Την ίδια στιγμή κάποιοι προορισμοί θα πετύχουν και νούμερα αφίξεων πάνω από 50% σε σχέση με το 2019, αλλά και πολλοί θα κινηθούν και κάτω αυτού του ορίου. Σε κάθε περίπτωση εκτιμάται ότι όσο πιο νωρίς ξεκινήσουν οι τουριστικές ροές προς την Ελλάδα, τόσο πιο γρήγορα θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Μπορεί ο τουρισμός να ανοίγει τις πύλες του στην Ελλάδα την 15η Μαίου, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν επισκεφτεί ήδη την χώρα μας, καθώς πρόκειται για επισκέπτες που είτε έχουν κατοικίες στην Ελλάδα είτε είναι εργαζόμενοι στην ελληνική τουριστική βιομηχανία. Μάλιστα υπενθυμίζει ότι όλες οι αεροπορικές πτήσεις που είχαν δρομολόγια για Ελλάδα δεν έχουν διακόψει τις πτήσεις τους.

επιστροφή στην κορυφή

ΕΛΛΑΔΑ

ESTIA TV

Links

ΚΑΝΑΛΙ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ