Κάρπαθος: Στην φυλακή Πακιστανός για απόπειρα βιασμού 49χρονης

Κάρπαθος: Στην φυλακή Πακιστανός για απόπειρα βιασμού 49χρονης

Στον αλλοδαπό επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού και 8 μήνες φυλάκιση για την παράνομη οπλοφορία, δηλαδή κατά συγχώνευση, συνολική ποινή κάθειρξης έξι ετών και τεσσάρων μηνών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Σύμφωνα με την δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος του, στις 7 Νοεμβρίου του 2017 και στην περιοχή Πηγάδια Καρπάθου ο 32χρονος εισήλθε από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο πανσιόν όπου διέμενε μία Ελληνίδα ηλικίας σήμερα 49 ετών. Η γυναίκα κοιμόταν και ο 32χρονος έπεσε επάνω της με το σώμα του με αποτέλεσμα να ξυπνήσει. Τότε ο αλλοδαπός με την απειλή μαχαιριού που είχε ακουμπήσει στον λαιμό της άρχισε να τη φιλάει και να την αναγκάζει να έλθει σε συνουσία μαζί του.Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει βοήθεια και ο αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή.

Λίγους μήνες αργότερα, το 2018 οι αστυνομικοί Καρπάθου συνέλαβαν τον 32χρονο αλλοδαπό από το Πακιστάν, κατηγορούμενο για μία κλοπή που είχε διαπράξει. Στο πλαίσιο της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι αυτός ο αλλοδαπός ήταν και ο δράστης της απόπειρας βιασμού σε βάρος της 49χρονης γυναίκας. Επίσης προέκυψε ότι ο Πακιστανός είχε διαπράξει και άλλες δύο κλοπές για τις οποίες και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία.

Τον Δεκέμβριο του 2019 εστάλη κλήση για απολογία στον 39χρονο Πακιστανό για την υπόθεση της απόπειρας βιασμού, ωστόσο ο ίδιος ουδέποτε εμφανίστηκε ενώπιον της Ανακρίτριας Ρόδου με αποτέλεσμα να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης το οποίο και εκκρεμούσε. Την 1η Ιουνίου 2020, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στη Θεσσαλονίκη κάποιους αλλοδαπούς και σε έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν ότι μεταξύ αυτών ήταν και ο 31χρονος Πακιστανός ο οποίος αναζητούνταν για την υπόθεση της απόπειρας βιασμού. Έτσι ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή όπου και θα επιστρέψει μετά την καταδικαστική απόφαση

επιστροφή στην κορυφή

ΚΑΝΑΛΙ

ESTIA TV

Links

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ