ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αναστέλλει τις εκδρομές για Τουρκία ο Τουριστικός Οργανισμός Ζορπίδη

Σε ανακοίνωσή του ο Τουριστικός Οργανισμός αναφέρει πως προχώρησε στην αναστολή ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης για τη σύλληψη των στρατιωτικών.

Περισσότερα...

Πολύαιγος: Το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου

Πολλοί από εμάς έχουμε… επισκεφθεί το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, και έχουμε θαυμάσει τον τεράστιο καλλιτεχνικό πλούτο που φυλάσσεται σ΄αυτό το Μουσείο..

Περισσότερα...

TO ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΒΕΙΡΙΑ PALACE ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ

Φτάνοντας στον αρχαιολογικό χώρο τού ιερού των Καβείρων στά αριστερά του ο επισκέπτης θα αντικρίσει τα ερείπια ενός ογκωδέστατου ξενοδοχείου.

Περισσότερα...

To ακριβότερο ξενοδοχείο της Ευρώπης βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει αρχαιοελληνική δομή! (φωτο)

To ακριβότερο ξενοδοχείο της Ευρώπης βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει αρχαιοελληνική δομή!

Περισσότερα...

Το «Ιερό των Αμυκλών»: Από τα πιο σημαντικά, αινιγματικά και όμορφα μνημεία της Ελλάδας

Θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά, αινιγματικά και όμορφα, λόγω τοποθεσίας, μνημεία της χώρας. Το ιερό των Αμυκλών, περίπου 5 χλμ. νοτιοδυτικά της Σπάρτης, δεσπόζει στον λόφο της Αγίας Κυριακής, κοντά στον ομώνυμο οικισμό, μέσα σε ένα τοπίο που κόβει την ανάσα.

Περισσότερα...

WiFi σε 20 Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία στην Ελλάδα

Είκοσι από τους δημοφιλέστερους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία στην Ελλάδα θα αποκτήσουν σταδιακά πρόσβαση σε προηγμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες, μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και του ελληνικού φορέα εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας Cosmote.

Περισσότερα...

20 πράγματα που κάνουν τη Σαμοθράκη μοναδικό νησί στο είδος του παγκοσμίως!

Σαμοθράκη: 20 μοναδικά πράγματα που θα δείτε, θ' αντιληφθείτε, θα γνωρίσετε, θα γευτείτε και θ' απολαύσετε μόνον εδώ και σε καμία άλλη γωνιά της Γης! .

Περισσότερα...

Ύμνοι της Die Welt για την Αστυπάλαια: Ένα άγνωστο, μικρό διαμάντι

Με τίτλο «Γνωρίζετε την Αστυπάλαια;» και υπότιτλο «Το ελληνικό νησί είναι σχεδόν άγνωστο. Πρόκειται για ένα μικρό διαμάντι. Η γοητεία του έγκειται στο ότι δεν είναι αξιοποιημένο» η σημερινή έντυπη έκδοση της εφημερίδας Die Welt φιλοξενεί ρεπορτάζ-αφιέρωμα στο νησί της Αστυπάλαιας.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 2