ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το «Ιερό των Αμυκλών»: Από τα πιο σημαντικά, αινιγματικά και όμορφα μνημεία της Ελλάδας

Θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά, αινιγματικά και όμορφα, λόγω τοποθεσίας, μνημεία της χώρας. Το ιερό των Αμυκλών, περίπου 5 χλμ. νοτιοδυτικά της Σπάρτης, δεσπόζει στον λόφο της Αγίας Κυριακής, κοντά στον ομώνυμο οικισμό, μέσα σε ένα τοπίο που κόβει την ανάσα.

Περισσότερα...

WiFi σε 20 Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία στην Ελλάδα

Είκοσι από τους δημοφιλέστερους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία στην Ελλάδα θα αποκτήσουν σταδιακά πρόσβαση σε προηγμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες, μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και του ελληνικού φορέα εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας Cosmote.

Περισσότερα...

20 πράγματα που κάνουν τη Σαμοθράκη μοναδικό νησί στο είδος του παγκοσμίως!

Σαμοθράκη: 20 μοναδικά πράγματα που θα δείτε, θ' αντιληφθείτε, θα γνωρίσετε, θα γευτείτε και θ' απολαύσετε μόνον εδώ και σε καμία άλλη γωνιά της Γης! .

Περισσότερα...

Ύμνοι της Die Welt για την Αστυπάλαια: Ένα άγνωστο, μικρό διαμάντι

Με τίτλο «Γνωρίζετε την Αστυπάλαια;» και υπότιτλο «Το ελληνικό νησί είναι σχεδόν άγνωστο. Πρόκειται για ένα μικρό διαμάντι. Η γοητεία του έγκειται στο ότι δεν είναι αξιοποιημένο» η σημερινή έντυπη έκδοση της εφημερίδας Die Welt φιλοξενεί ρεπορτάζ-αφιέρωμα στο νησί της Αστυπάλαιας.

Περισσότερα...

Πολύαιγος: Το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου

Πολλοί από εμάς έχουμε… επισκεφθεί το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, και έχουμε θαυμάσει τον τεράστιο καλλιτεχνικό πλούτο που φυλάσσεται σ΄αυτό το Μουσείο..

Περισσότερα...

Απευθείας πτήση Αθήνα - Νέα Υόρκη από την Emirates

Την έναρξη καθημερινής απευθείας πτήσης μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης ανακοίνωσε η Emirates. Τα νέα δρομολόγια, τα οποία θα έχουν ως αφετηρία το Ντουμπάι, με ενδιάμεση στάση την Αθήνα και τελικό προορισμό το Διεθνές Αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, θα ξεκινήσουν από τις 12 Μαρτίου του 2017.

Περισσότερα...

To ακριβότερο ξενοδοχείο της Ευρώπης βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει αρχαιοελληνική δομή! (φωτο)

To ακριβότερο ξενοδοχείο της Ευρώπης βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει αρχαιοελληνική δομή!

Περισσότερα...

Το "Αμερικάνικο όνειρο" θα ζήσει ο τουρισμός φέτος - American Dream

Το «αμερικανικό όνειρο» εύχεται να ζήσει φέτος ο ελληνικός τουρισμός, καθώς περιμένει οι αφίξεις Αμερικανών τουριστών να ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο επισκέπτες, και κυρίως προσδοκά μεγάλη άνοδο των εσόδων (άνω του 1 δισ. ευρώ).

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 2